måndag 29 oktober 2012

Höst

Bättre sent än aldrig! Har fixat en lite höstigare bild. Vet att det snart är vinter men vi kan behöva suga på karamellen lite till och njuta av alla underbara färger.
Kram Lena

Fest


Idag kom första snön. Vi fick så mycket så det gick att åka pulka. På eftermiddagen gick det över i regn så i morgon är det nog inget kvar. Vi fick i alla fall lite adventsvibbar så i kväll blev det glögg och pepparkakor.
Visar bilder från en liten fest vi hade med goda vänner tidigare i höst. Vi åt lasagne och kräftor och satt i uterummet hela kvällen och myste.
Kram Lena



söndag 21 oktober 2012

Storebror

Kunde låta bli att visa er de här underbara bilderna fast det inte är så bra kvalitet. Tänk så bra med en storebror när det trycker på och man har för mycket kläder på sig. Äkta syskonkärlek!
Den här helgen har vi hunnit ha vänner på besök, uppvaktat 18-åring och haft syskonträff hos mamma och pappa. Behöver jag säga att vi inte hann så mycket annat. Jo, förresten första granen är hemburen. En liten en som står ute i en kruka. Närmare advent sätter vi lite lyse i den.
Nu tar vi tag i nästa vecka.
Kram Lena

lördag 13 oktober 2012

Mässa

Besökte Villa Hem mässan i Stockholm igår. Fanns jättemycket fint och roligt att titta på men jag säger bara Leila! Vilken monter, hon hade fullt hela tiden och gick leende runt och fixade, plockade, spritsade och ställde snällt upp på kort som alla hysteriska tanter ville ha.
Skulle kunnat köpt allt i montern! Har du inte möjlighet att besöka mässan så har hon en jättefin webbshop, klicka här  Leilas Generalstore.
Här ser ni Leila i aktion, signerandes hennes egna fina böcker. Hon somnar nog ovaggad efter den här helgen.
Nu ska jag ut och ta bort det sista i rabatterna, kanske blir något bakat ur Leilas bok jag köpte på mässan.
Kram Lena

lördag 6 oktober 2012

Höst på trappen

I natt hade vi riktig frost för första gången. Det var alldeles vitt i morse med en strålande sol som gjorde att det riktigt gnistrade.
Har plockat undan lite blommor och krukor och ersatt dessa med lite höstigare. Så här ser det ut på bordet på trappen just nu.
Kram Lena

måndag 1 oktober 2012

Höst

Älskar hösten med alla dess färger och kravlöshet! Nu gör det inte så mycket att gräsmattan inte blev klippt eller att det växer lite ogräs i rabatten. Man kan bara vara ute och njuta av de sista fina dagarna innan vi boar in oss för vintern.
Så ut och njut för snart är dessa sprakande färger bara ett minne blott.
Kram Lena