fredag 31 augusti 2012

Vi har ett nytt bygge på gång här hemma. Vi ska göra färdigt trappan runt uterummet och kom på att då ökar vi på lite och gör ett soldäck. För tillfället går det alldeles för sakta då varenda kväll regnar bort! Visar lite bilder från starten. Nu har vi kommit lite längre, visar bilder senare på färdigt resultat eller så långt vi kom i år. Det visar sig.....
Har fipplat med layouten och lyckats ta bort alla favvobloggar. Håller precis på att lägga in alla igen så är det någon som jag tappat så är det inte med mening. (påminn mig gärna).
Nu hoppas vi på en lång, solig september.
Kram Lena

söndag 26 augusti 2012

Sovrum

Upptäckte härom dagen att ett av mina favvounderlakan hade blivit helt utslitet så det blev en liten tripp till Hemtex. Skulle bara köpa underlakan men hittade dessa underbara påslakansset. De fanns i grått och beige. De grå var ju som gjorda för vårt sovrum så jag kunde inte låta bli. Gillar den lilla kronan som är broderad på örngottet. De är vändbara så man kan väja mellan breda eller smala ränder.
Visst blev det fint i sängen nu längtar jag till kvällen så jag kan krypa ner och testa om de är lika sköna som de ser ut.
Kram Lena

fredag 17 augusti 2012

Sensommar

Visst är det härligt när augusti bjuder på sånt härligt väder! Den här glassdrinken köpte jag och maken på vår lilla semestertripp. Behöver jag säga att den var supergod!
I kväll är vi ett gäng som ska cykla iväg på sommarens sista utepub. Då blir det nog annat än glass i glaset ;) Hoppas att vädret håller i sig.
Ha en skön helg alla!
Kram Lena

tisdag 14 augusti 2012

Äntligen!

Tänk att det skulle hinna bli augusti innan jag tog tag i att tvätta färdigt alla vita snickerier på framsidan. Mannen började redan i våras med att tvätta framför sovrum och uterum och nu skulle ju alltså jag fortsätta med trappan, vindskivor och under takfoten. Nu är det gjort och jag tycker faktiskt att det ser "städat" ut. Nu ska jag bara ta mig i kragen och måla det vita på trappen. Räcket ska vi byta ut så jag struntar i spjälorna. Det ska bli ett med raka spjälor och kryss. Det visar sig om det blir i år eller nästa... Rom byggdes inte på en dag som man brukar säga.
Kram Lena

fredag 10 augusti 2012

Mini

Jag gör ofta små minibuketter som jag sätter lite överallt. Det är så lätt att få till det i mini. Jag har ofta dessa små vaser från Bloomingville på våra handfat. Det finns inget fräschare än färska blommor på toa. Det är dessutom ett smart städtips. Alla kollar på blommorna och inte på "skiten" i hörnen.
Ha en bra helg alla där ute.

Kram Lena

torsdag 2 augusti 2012

Årets favorit!

Hos mig är det väldigt olika hur jag lyckas med rabatterna år från år. I år är det denna som är favvo. Kan inte säga att det direkt är jag som fixat det. Det är nog slumpen och vädret då jag inte haft så mycket tid. Fint är det i alla fall tycker jag och jag gillar de olika höjderna på växterna som matchar fint. Har några fina dalior på gång på framsidan så det kanske blir ett kort därifrån nästa gång.


Kram Lena